Ändring i bokningsreglerna

För att ge dig som medlem bättre möjlighet att vara med på våra gruppträningspass ändrar vi lite i bokningsreglerna från 1 februari.

Idag upplever många medlemmar att det är svårt att få plats på vissa pass. Trots detta finns ofta flera platser lediga när passen väl ska starta. Många har påtalat att 30 minuter är alldeles för kort framförhållning, om man som reserv ska hinna in till oss.

En medlem som får förhinder eller är osäker måste därför avboka sin plats tidigare. På så sätt ger vi fler medlemmar möjlighet att vara med.

Med start 1 februari gäller följande bokningsregler:

Avanmälan måste ske senast 60 minuter innan passets början. Senast kl 21.00 dagen före för morgonpass som startar före kl 08.00.

Två missade eller för sent avbokade pass under tre veckor leder automatiskt till att du inte kan förboka plats på passen under en vecka. OBS! Självklart får du träna under denna vecka. Det är bara möjligheten att reservera plats som tillfälligt är stängd.

• Plats kan reserveras på passen upp till 48 timmar i förväg. Du kan reservera plats på upp till fyra pass åt gången.

• Du kan boka en reservplats om ett pass är fullbokat. Om en plats blir ledig senast 60 minuter innan passet startar blir din reservplats en ordinarie plats.

• Ej uthämtade biljetter släpps till väntande fem minuter innan passets början. Biljetter tilldelas väntande enligt ”först till kvarn”-principen. Eventuell tidigare plats i reservlistan gäller inte längre.

Vi hoppas på allas förståelse.