Angående coronaviruset/covid-19

Vi förstår att många är oroliga över läget med coronaviruset som råder just nu. Vi på Ego följer utvecklingen på www.folkhalsomyndigheten.se och rekommenderar alla medlemmar att själva göra det samma. Självklart tar vi situationen på fullt allvar och följer myndigheternas rekommendationer.

I dagsläget har vi inga planer på att stänga anläggningar eller upphöra med gruppträning. Vi har däremot några rekommendationer och vi har dessutom vidtagit vissa åtgärder.

Med anledning av Coronaviruset måste vi nu visa varandra extra hänsyn:

– Om du har symtom på luftvägsinfektion, har feber eller känner dig sjuk, måste du stanna hemma.

– Om du nyligen besökt någon av de regioner som Folkhälsomyndigheten anger som högriskområden, eller träffat personer som varit där, ber vi dig att träna hemma eller ute tills du vet säkert att du inte är smittad.

– Tänk på att tvätta händerna ofta och att inte hosta och nysa rakt ut i luften.

– Det är viktigt att du håller avstånd i omklädningsrum och duschar. Om möjlighet finns rekommenderar vi att du byter om och duschar hemma.

Du som är orolig över risken att själv bli smittad när du tränar på gymmet kan med fördel använda handskar. Då tar man sig dessutom automatiskt mindre i ansiktet.

För dig som vill träna hemma bjuder Les Mills just nu på online-träning på www.lmod.co/club. Där finns över 90 träningspass i flera olika kategorier tillgängliga direkt i datorn eller mobilen.

 

Tills vidare gör vi följande förändringar på Ego:

– Vi sätter upp information på våra anläggningar och ställer ut mer papper och desinfektionsflaskor i gym och gruppträningssalar. Vi kommer mer frekvent att rengöra utrustningen på gymmet.

– Vi minskar ner på antalet deltagare på gruppträningspassen för att öka avståndet mellan varje medlem.

– Vi ändrar upplägg på vissa pass för att minska personkontakt och minimera byte av utrustning mellan deltagarna under passet.

– Alla deltagare måste själv torka av sin använda utrustning efter genomfört pass. Som en följd av detta kortas vissa pass ner något för att hinna med.

– Vi tar bort viss utrustning, som bolster och filtar på yoga-passen. Vi rekommenderar alla medlemmar att ta med egna yogamattor. Har man ingen egen matta måste man ta med egen handduk.

– Vi ber er alla att avstå från kroppskontakt under passen, t e x kramar och high fives.

– Vi har ställt in det planerade konventet med Spin of Hope lördag 21 mars.

 

Aktuellt

 • Receptionernas öppettider under sommaren

  Dag Datum Ego City Ego Storgatan Midsommarafton 19/6 STÄNGT STÄNGT ››

 • Angående coronaviruset/covid-19

  Vi förstår att många är oroliga över läget med coronaviruset ››

 • Moove blir Ego

  1 april blev Moove i Birsta och Kvissleby en del ››

 • Receptionernas öppettider i påsk

  Dag Datum Ego City – receptionens öppettider Ego Storgatan – ››

 •