Företag

En investering som märks

Om du tränar mår du bättre och känner dig piggare. Personal som mår bra presterar bättre och får högre motivation. Att investera i de anställdas hälsa är en investering som lönar sig, bland annat genom piggare personal och minskad sjukfrånvaro.

 

Tänk på det här för att få en så bra effekt som möjligt av din friskvårdsinvestering:
Satsa på lättillgänglig träning. Det är viktigt med bra öppettider både kvällar och helger men även under sommaren. På Ego har vi öppet från tidig morgon till sen kväll och vi har samma generösa öppettider året runt.

 

Se till att det går att variera träningen. Träningsanläggningen bör ha ett brett utbud av både maskiner och gruppträning som passar såväl nybörjare som de som tränat länge. Ego erbjuder ett stort och varierat gruppträningsschema och vår utrustning innehåller de mest moderna konditions- och styrketräningsmaskinerna samt fria vikter.

 

Bibehåll motivationen. De allra flesta är motiverade när de påbörjar sin träning. Ofta händer det dock att motivationen försvinner och träningslusten klingar av. Det är helt naturligt. På Ego är du, vare sig du tränar i grupp eller ensam, del av en gemenskap. Våra inspirerande instruktörer ser till att du får ut det mesta av din träning. Naturligtvis får du och din personal kostnadsfritt hjälp med upplägg av träningen och med att komma igång på gymmet.

 

Uppföljning. Det räcker inte alltid med att köpa träningskort till sina anställda för att få personalen att må bättre. Det är också viktigt att hitta mätbara hälso- och träningsmål för varje individ. På Ego kan vi hjälpa till med personliga upplägg och uppföljning av träningen, tex genom konditionstest och hälsokontroll som är till nytta både för individen och för dig som arbetsgivare.

 

Vi kommer gärna till ditt företag och berättar mer om träning och träningens positiva effekter. Vi kan också ordna kom-igång-grupper och prova-på-pass för dig och din personal.

 

Kontakta oss så kan vi diskutera vad vi kan erbjuda just ditt företag.

Aktuellt

 • KONTAKTA OSS

  Telefon: 060-17 25 95 Postadress: Ego Hälsostudio, Södra järnvägsgatan 7, ››

 • Kom i form på 30 dagar

  Våra hälsocoacher Elin och Jennie söker deltagare som under 30 ››

 • Gästinstruktör 7 maj

  Lördag 7 maj kommer Linus Johansson till oss! Välkommen på ››

 • Ego Matfors har öppnat!

  Äntligen har vi öppnat Ego i Matfors! Vi har flyttat ››

 •