Gruppträning

Vi erbjuder dig många olika pass att välja bland. Våga prova dig fram, så du hittar dina favoriter.

 

Här hittar du aktuellt gruppträningsschema med beskrivning av de olika passen.

Träningsformer

Aerobics
CrossFit
Dans
Kampsport
Seniorgymnastik
Spinning
Step
Styrketräning och uthållighet
Yoga

 

Aerobics

Personligt utformade pass där stegkombinationer stämmer överens med rytmen i musiken, vissa grundsteg återkommer dock. Instruktörernas idérikedom och personlighet präglar dessa roliga pass. Svårighetsgraden i koreografin varierar mellan de olika passen. Inslag av styrka varierar också. Vissa pass innehåller inga styrkeövningar alls, på andra varvas kondition med styrka och vissa pass avslutas en liten del styrka.

Pass inom denna kategori: Aerobics.

Upp ››

 

CrossFit

CrossFit är styrke- och konditionsträning baserat på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Funktionella övningar ställer högre krav på hela vår kropp och avspeglar det vi gör i vardagen. Vi erbjuder en enklare form av CrossFit i gruppträningssalen på Ego City. För dig som vill träna CrossFit fullt ut har vi anläggningen Ego CrossFit, på Industrigatan 18 i Sundsvall.

Pass inom denna kategori: CrossFit.

Upp ››

 

Dans

Dessa pass präglas av sin dansstilsinriktning. Musik och steg hämtas från olika dansstilar, t.ex. salsa, hip hop, jazz. Instruktörerna sätter sin personliga prägel på sin koreografi. Svårighetsgraden varierar.

Pass inom denna kategori: Afro Aerobics, Dance Aerobics, Streetdance, Zumba.

Upp ››

 

Kampsport

Träning med högt tempo och tekniker, rörelser och positioner hämtade från olika kampsporter som karate, boxning och taekwondo. Passen innehåller styrkeövningar. Med motiverande musik och inspirerande instruktörer blir kampsportsträning en perfekt utmaning för både kropp och själ!

Pass inom denna kategori: Bodycombat.

Upp ››

 

Seniorgymnastik

Enkla rörelser i något lägre tempo. Innehåller både kondition, styrka och stretch. Perfekt anpassat för att stärka ryggar och knän. Gjort för att passa de lite äldre.

Pass inom denna kategori: Easyline Senior.

Upp ››

 

Spinning

Träning i grupp på spinningcyklar. Med medryckande musik och peppande instruktörer är spinning en rolig och effektiv träningsform för dig som vill bränna några extra kalorier. Du som deltagare reglerar och bestämmer själv cykelns motstånd ich anpassar intensiteten efter din egen förmåga. Övningar och tempo varierar mellan de olika passen. På pulspassen läggs passen upp efter deltagarnas pulsnivå med hjälp av Activios system. Deltagarna lånar pulsband i receptionen.

Pass inom denna kategori: All Terrain, Fatburner-Hill, Nybörjarspinning, Puls Grön, Puls Gul, Vätternpasset Puls.

Upp ››

 

Step

På step-passen tränar du kondition och styrka med hjälp av en höj- och sänkbar låda. Enkla, effektiva övningar och steg kombineras med peppande musik. Resultatet blir ett pass som ger dig ett riktigt lyft! Träning med hjälp av en höj- och sänkbar låda ger dig en garanti för att din kondition kommer att tränas effektivt. Lådan ger dig också möjlighet att anpassa intensiteten efter din egen förmåga. Du får en allsidig träning samtidigt som du tränar styrka och explosivitet i ben- och sätesmuskler. Precis som på aerobic-passen förekommer olika inslag av styrkeövningar på de olika passen.

Pass inom denna kategori: Step Intervall, Step Kondition.

Upp ››

 

Styrketräning & uthållighet

Träna i grupp med redskap och/eller din egna kropp som vikt. Vi fokuserar på styrka och uthållighet och tränar till peppande musik.

Pass inom denna kategori: Bodypump, CrossFit, CXWORX, Ego-Mama, EL Challenge, Muscle Challenge.

Upp ››

 

Yoga

Yoga är en mångtusenårig konst, vetenskap och filosofi. Yoga asanas innebär träning av kropps- och andningsövningar som bearbetar alla muskler, leder och inre organ. Genom att arbeta konkret med kroppen lär vi oss observera och integrera kropp, andning och sinne. Hos oss kan du träna yoga av flera olika typer, som ashtanga yoga, bikram yoga och power yoga. En yogalektion omfattar andningsövningar, uppmjukande övningar, statiska yogaställningar samt avspänning.

Pass inom denna kategori: Aschtanga Yoga, Bikram Yoga, Gravidyoga, Power Yoga.

Upp ››

I gruppträning tränar du med instruktör tillsammans med andra i en gruppträningssal. På Ego strävar vi alltid efter att vara först med de senaste inom bra gruppträning. Tillsammans blir det mycket roligare! Vi har något som passar alla – gammal som ung, nybörjare som erfaren.

Det är alltid lättare att bli motiverad när du tränar i en grupp som leds av en engagerad ledare. Det är ju inte alltid man orkar ge allt ensam och därför är det skönt att veta att någon har ansvaret för att du tar dig igenom träningen med hjälp av medryckande musik och ett bra upplägg.

Gruppträning finns på dessa anläggningar

Ego City, Ego Storgatan, Ego CrossFit

Aktuellt

 • Receptionernas öppettider i påsk och Valborg

  Dag Datum Ego City – receptionens öppettider Ego Storgatan – ››

 • Angående coronaviruset/covid-19

  [Uppdaterat 2020-04-01] Vi förstår att många är oroliga över läget ››

 • Moove blir Ego

  1 april blev Moove i Birsta och Kvissleby en del ››

 • Kom i form på 3 månader!

  Häng med på tre månaders hårdkörning i vår FOCUS-grupp! Du ››

 •