Itrim

Med vår metod går du snabbt ned i vikt. Men det handlar om en helhet där du inte bara ska kunna nå din målvikt, utan också behålla den över tid och må bra hela vägen. På dina villkor. Vi erbjuder olika medlemskap för att du ska hitta den väg som passar just dig. Oavsett medlemskap är metoden densamma och kommer med en ViktminskningsGaranti™:

Vi lovar att du går ned minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter 1 år – annars får du pengarna tillbaka.

 

Vilket medlemskap du än väljer börjar du med en analys av din hälsa, dina behov och personliga möjligheter. Hälsoanalysen gör du på plats hos oss med din personliga Hälsocoach. Därefter träffar du din Hälsocoach regelbundet för att få det stöd och den hjälp du behöver. När bestämmer du. Du kan gå på alla föreläsningar, utnyttja hela Ego:s träningsutbud och dessutom träna på alla Itrim-center i hela Sverige hur mycket du vill.

 

Hör av dig till oss om du vill veta mer om medlemskap och hur Itrim fungerar, så bokar vi in dig på en kostnadsfri rådgivning.

Kontakta oss här.

Itrim är en svensk kedja inom motion och viktminskning som inte släpper dig ur sikte förrän du består av de kilon du mår bäst av.

Vi ger dig nya, sundare mat- och motionsvanor och det stöd du behöver för att göra dem till en del av din livsstil. En vetenskaplig studie av Itrims viktminskningsresultat visar att medlemmarna i snitt går ner 10,9 kg, med en midjereduktion på 11,8 cm, under de första veckorna. Ett resultat som sedan håller i sig även efter ett helt år. Det gör Itrims program världsledande inom varaktig viktminskning.

Läs mer om viktminskning på itrim.se

Itrim finns på dessa anläggningar

Ego City, Ego Storgatan

Aktuellt

 • KONTAKTA OSS

  Telefon: 060-17 25 95 Postadress: Ego Hälsostudio, Södra järnvägsgatan 7, ››

 • Ego fyller 40 år!

  5 oktober 1981 slog Ego upp sina portar på Södra ››

 • Ego City bygger ut

  Utbyggnaden av Ego City pågår för fullt! Hedern Fastigheter bygger ››

 • Snart öppnar vi Ego Matfors!

  I vinter öppnar vi Ego i Matfors! Vi flyttar in ››

 •